Îndeplinește-ți dorințele cu noua colecție Pandora Wish

Îndrăznește să îți exprimi felul de a fi în moduri nelimitate, cu noua Colecție PANDORA Wish, ale cărei piese sunt inspirate de motivul „wishbone”, fiind special create pentru a fi purtate suprapuse și a-ți aduce un plus de strălucire.
Realizate din metale prețioase minunate, de înaltă calitate, precum argintul 925 glacial și sclipitorul PANDORA Shine, noile bijuterii PANDORA Wish conturează un stil diafan, în care fiecare dorință a ta sclipește. 

Sezonul acesta, adu-ți degetele în centrul atenției și conferă-le un plus de eleganță cu inelele feminine și delicate „Dorință strălucitoare”, atent meșteșugite de artizani talentați, fiind realizate din argint 925, PANDORA Shine și PANDORA Rose, și împodobite cu zirconiu cubic strălucitor.
Poartă-le suprapuse și creează combinații minimaliste, dar versatile, între metalele prețioase. 

Dorește-ți mai mult – combină, personalizează și potrivește cerceii atemporali „Dorințe clasice” cu brățările fine și colierele „wishbone” din aceeași gamă, inspirate de osul de iadeș, cel care poartă noroc și ne îndeplinește visurile. Tăietura de tip „rose” a pietrelor și zirconiul cubic sclipitor luminează orice look și atrag privirile tuturor.

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile.
Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept. 

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele.
PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod