Încălţămintea Tamaris, cea mai inspirată alegere pentru vacanţă

Cu adevărat seducătoare! Dacă ar fi existat o pereche de sandale ca acestea în Grădina Paradisului, modelul Tamaris ar fi fost foarte ispititor! Un lucru este sigur: fanii sandalelor vor fi în extaz! Flora şi fauna sunt inspiraţia pentru designurile moderne, inspiraţia fiind culorile florilor din poieni, grădinile japoneze şi biodiversitatea din Amazon. Culorile puternice, atrăgătoare şi jucăuşe – acest stil inspirat de tropice ne-a înnebunit şi ne seduce către o viaţă petrecută pe un pat de trandafiri.

Mille fleurs pastelate, imprimeuri albastre şi albe sau modele tropicale – noile materiale îşi spun cuvântul în acest sezon într-o gamă variată de forme şi imprimeuri.

În această vară, diamantele strălucitoare se combină cu sandalele şi sandalette-le, un trend de lux care va face femeile să se simtă de milioane. Pietrele colorate şi accesoriile strălucitoare oferă distincţie oricărei ţinute, aceste detalii punând în valoare sandalele, în special zona baretelor. Când vine vorba de culori, opulenţa este încadrată de culorile pale, pământii, velurul şi materialele moi şi texturile imprimate.

Un look sofisticat este garantat de efectul vizual de diamant sau arămiu care se potriveşte pantofului.

Modelele precum sandalele de croazieră sau espadrilele înnoite pentru acest sezon cu tălpi duble individualizează întreaga ţinută şi devin punctul forte al întregului look. Contrastul dintre imprimeurile florale şi cele marine arată noile îmbinări prieteneşti oferite de Tamaris. De la năbuc la velur de la texturile preţioase la noile tehnici de procesare a materialelor, încălţămintea pentru vacanţă utilizează o gamă largă de material.

Încălţămintea sezonului cald merge din ce în ce mai mult pe năbuc. Materialul este decupat şi prezintă puncte de aerisire cum ar fi găuri, macramé şi perforaţii, în toată colecţia, fiind unul din tredurile verii. O abordare îndrăzneaţă vine din folosirea imprimeurilor printate. Modele naturale şi printurile formează o surpriză vizuală. Lejeritatea devine din ce în ce mai importantă. În modelele din colecţia de vară, materialele tehnice sunt folosite mult mai mult. Mesh-ul, knittingul şi materialele elastice oferă sandalelor un look inovator.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod