Incaltamintea perfecta pentru festivaluri, de la Deichmann

Este cea mai frumoasa perioada din an in care vacanta este cuvantul de ordine. De asemenea, festivalurile de vara sunt momentele perfecte pentru a crea cele mai frumoase amintiri alaturi de prieteni.
Iti prezentam cele mai cool sandale, extrem de confortabile, comode dar si foarte chic, potrivite pentru aceasta vara calduroasa dar si pentru festivalurile care urmeaza.

Sandalele joase cu talpa plata, fie in stil etno sau accesorizate cu franjuri, broderii, elemente metalice, snururi sau aplicatii colorate sunt perfecte pentru a-ti garanta distractia zilelor calduroase de la festival.

Pentru un look si mai indraznet, sandalele cu platforma, cu toc din pluta sau canepa,  vor oferi tinutei tale un aspect relaxat dar in acelasi timp elegant.
 
Incaltaminte cat vezi cu ochii, la Deichmann, care cu 81 de magazine si un Online Shop in Romania, face sa tresara inima oricarui impatimit de moda! Cele mai importante tendinte ale sezonului de vara le gasiti la Deichmann si in Online Shop la www.deichmann.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod