În pantofii ducesei de Cambridge

De cand se afla in lumina reflectoarelor, prin casatoria cu printul William, Catherine ne-a incantat privirile printr-un stil vestimentar extrem de rafinat, nici anost, nici sofisticat, demn de casa regala. Cu siguranta, nu este usor sa fii in pantofii unei ducese, dar Catherine a reusit intotdeauna sa ramana la inaltime si in ceea ce priveste alegerea incaltamintei.
Pantofii si sandalele wedges sunt in topul preferintelor ducesei! I-a purtat in public cu foarte multe ocazii importante: in dupa-amiaza zilei dinaintea nuntii, in dimineata dupa nunta sau la iesirea din maternitate. Catherine alege culorile negru, bej si auriu si talpa ortopedica medie din rafie sau pluta. Cu modelele propuse de la Deichmann te vei simti ca o ducesa.

Pentru evenimentele oficiale, ducesa de Cambridge prefera perechile de pumps. Clasici, eleganti si feminini! Si de aceasta data, negrul si bejul sunt culorile favorite.
Tu ce pereche alegi?

Cand merge la supermarket, Catherine incalta balerini. Sunt eleganti, chic si versatili. Balerinii sunt si preferatii surorii sale Pippa si a mamei, Carole Middleton. Iar Printesei Diana ii placeau atat de mult incat a cumparat 12 perechi o data! Adopta si tu stilul casual al casei regale, cu balerinii Deichmann.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod