“In 2018 se poarta ia cu lavanda” - Iulia Martinescu

Frumoasa mehedinteanca isi duce în Cipru si în Italia frumoasele camasi cusute manual.

După ce a depasit granitele tarii cu modelele de costume populare, Iulia Martinescu se pregateste anul acesta pentru doua evenimente importante. Unul dintre ele va avea loc luna viitoare in Nicosia, iar celalalt in iunie, la Roma. Frumoasa mehedinteanca aduce ia romaneasca din nou in centrul atentiei, iar culoarea anului 2018 se va regasi în modelele sale: “Avem ii cusute cu lavanda”.

Zapada, soare si multa agitatie in Ponoarele, localitate din zona muntoasa a Mehedintiului, locul unde in urmă cu 5 ani o tanara curajoasa punea bazele unei afaceri de suflet.

Iulia Martinescu ne prezinta proiectele pe care le deruleaza, dar si cum se descurca in perioada rece a anului.

”Pentru noi iarna este anotimpul creatiei. La gura sobei readucem la viata modelele bunicilor noastre uitate in lavitele vechi de lemn. Bineinteles, concepem si modele noi care sa bucure fiecare iubitor de frumos. In 2018 vrem sa fim in pas cu tendintele, pentru ca ia romaneasca a primit in ultimul timp valoarea binemeritata si nu vrem sa dezamagim. Noua colectie, pregatita cu multa grija, acopera toate gusturile si, atentie, se poarta mov! Este anul pus sub semnul lavandei.

Asadar, va asteptam sa apreciati ia cu lavanda care este regina colectiei", ne-a spus Iulia Martinescu.

Iile Iuliei au fost ambasadoarele Romaniei in multe tari ale Europei si nu numai, asa ca si anul acesta  frumoasele camasi din borangic cusute cu multa dragoste vor ajunge peste hotare. Iar surprizele sale nu se opresc aici, caci a pregatit adevarate martisoare traditionale care vor vesti primavara.

"Va fi un an incarcat si voi incepe cu cel mai apropiat eveniment-  1Martie, cand fiecare roman adevarat poate purta un martisor traditional cusut manual.

De 8 martie doamnele si domnisoarele sunt rasfatate cu o colectie deosebită de rochii care aduc primavara in suflet.Urmeaza sa onoram in luna mai invitatia de a prezenta ia în Cipru la Nicosia, iar apoi in Italia, la Roma, acolo unde avem deja prieteni statornici", povesteste Iulia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod