Împrospătează-ți garderoba cu ținute diafane, brodate manual în atelierul Anki Permoda

Lasă-te purtată de reveria anotimpului pe ritmurile călduroase și vibrante și visează la o “vie en rose”.  Anki Permoda este alături de femeia puternică din tine cu noua colecție La Vie En Perle, inspirată din feminitatea și luxul perlelor, dar și din entuziasmul zilelor călduroase. Colecția surprinde cu feminitatea ținutelor, modelând cu  îndrăzneală și eleganță broderiile și perlele cusute manual.

Perfecte pentru evenimentele verii, piesele din colecția Anki Permoda se lasă definite de rafinament și îmbină cu succes texturile din fibre naturale și croielile lejere într-o diversitate de culori.

Ținutele Anki Permoda cuceresc prin originalitate și multitudinea de posibilități, de la rochii vaporoase la salopete elegante, în culori menite să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Pentru că eleganța fiecărei ținute stă în detalii, rochiile brodate manual sunt realizate de profesioniști, iar printre accesoriile utilizate se regăsesc perle, paiete, pietre prețioase, modelele fiind accesorizate după preferințele fiecărei purtătoare. În spațiul modei, Anki Permoda are ca obiectiv formarea identității oricărei femei care este iubitoare de frumos și armonie și revoluționează designul rochiilor clasice, adăugând accesoriile potrivite pentru crearea de ținute unicat.

Pentru că alegerile te definesc, Anki Permoda îți  vine în ajutor cu o gamă variată de modele. De la salopetele în culoarea trandafirului roșu, care reflectă pasiune și stil, și până la clasica “little black dress”, posibilitățile sunt multe și atrăgătoare.

Iată ce recomandă designerii Anki Permoda pentru această perioadă:  Rouge Passion - pentru firi nonconformiste, propunem salopeta roșie spectaculoasă, cu pantaloni evazați și cu detalii de paiete brodate manual în atelierul de creație Anki Permoda; Princesse -  Rochia diafană, ce îți evidențiază bustul prin trăsăturile fine de matase, este brodată manual cu perle și reprezintă plusul eleganței și rafinamentului feminine.

Ținuta include detalii delicate care să pună în valoare bunul gust și naturalețea modelului;  Mirage Noir - este un model rafinat care pune în evidență silueta printr-o croială unică. Deși elegantă prin design, aceasta surprinde prin confortul oferit de materialele utilizate. Perlele și paietele cusute manual aduc un plus de feminitate rochiei negre, care poate candida cu ușurinta la titlul de cea mai frumoasă apariție a serii.      
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod