Imprimeuri florale pentru Sărbătoarea Paștelui

Must-have-ul acestei primăveri? Imprimeul floral! Cu siguranță ai astfel de piese în garderobă insă moda imprimeurilor florale se schimbă de la an la an, în funcție de tendințe. Anul acesta, imprimeurile florale sunt mari, bine definite și extrem de colorate. Designerul Luminița Staicu îți spune care sunt cele mai frumoase articole vestimentare cu flori, pe care le poți purta de Sărbătorile Pascale.

Știm că atmosfera de la birou se schimbă și ea în perioada sărbătorilor, iar dacă îți dorești o ținută feminină și boemă, iată cu ce ai putea să te îmbraci în aceste zile:

Business Floral –  Poartă pantofii cu toc preferați și aranjează-ți părul așa cum îți place mai mult.

Completează look-ul tău cu rochia Lorra de la Hermosa pentru o atitudine plină de încredere! Rochia cu croială ușor conică este tot ce ai nevoie pentru ținuta ta de birou, în timp ce culoarea și imprimeul nu îți impun nicio restricție atunci când vine vorba de alegerea pantofilor preferați.

Urban Floral – Lasă-ți stilul personal să îți spună povestea! Chiar dacă este o zi plină, cu multă alergătura pe străzile gri ale orașului, poți să vezi viață în culori minunate. Tenișii rămân alegerea ideală pentru o zi cu activități diferite. Îți propunem o cămașă albă brodata cu flori albastre sau o combinație de culori surprinzător de vie, între galben și flori albe brodate.

Pentru stilul Urban Floral, poartă cămașa Cecilya cu orice pereche de blugi în care te simți bine!

Party – Chic Floral – Preferi să te bucuri de zilele libere relaxându-te alături de prieteni în locurile preferate? Nu sta deoparte de rujul roșu și de rimelul negru intens. Optează pentru o pereche de pantaloni conici și un top diafan, dintr-un material fin cu imprimeu floral. Combinația de pantaloni cu topuri satinate deosebite este foarte la modă în acest sezon, inclusiv pentru ieșirile nocturne sau la evenimentele speciale. Dacă vrei o apariție feminină și chic, alege cămașa Florentina, cu imprimeu bogat și detaliu de dantelă neagră pe spate.

Romantic Floral – Sărbătorile Pascale înseamnă familie, masă în prezența celor dragi și reîntoarcerea la valorile cele mai profunde. Pentru o astfel de sărbătoare nimc nu este mai potrivit precum o ținută romantică. Poți visa în mii de culori minunate și poți exprima cele mai frumoase sentimente chiar prin outfitul pe care alegi să îl porți. Fii senzuală și romantică într-o bluză parte peste parte imprimată cu flori mari în nuanțe diferite. Materialul plăcut la atingere al bluzei Roberta te va face să te îndrăgostești pe loc! Pregătește-te pentru zile pline de iubire și emană delicatețe în jurul tău.

 

Hermosa creează și comercializează de peste 20 ani produse vestimentare realizate în România. Cu 3 magazine proprii în Brăila, Focșani și Constanța, Hermosa este prezentă în toată țara și prin magazinele partenere. Poți comanda online de pe www.Hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod