Imprimeul din nou la modă!

Imprimeurile şi modelele geometrice nu vor fi niciodată demodate, dimpotrivă, în 2016 par a fi și mai înfloritoare. De la New York în Londra, din Milano la Paris, imprimeurile au ajuns pe toate esplanadele şi, de aici, le regăsim în toate categoriile de îmbrăcăminte şi în toate magazinele. Prin urmare, şosetele Ciserom ţin pasul cu podiumurile unde se stabilesc tendinţele. Exploziile de culoare, motivele tradiționale sau geometriile deosebite fac din șosetele de Sebeș adevărate declarații de stil și personalitate.

Fiecare artist are propria imaginaţie şi un ideal de urmat. Fashion designerii se joacă nu doar cu materialele şi texturile, ci şi cu imprimeurile grafice, lansând idei pe care le regăsim apoi  pe întregul mapamond.

Imprimeul umbrelă sau al carourilor a revenit în 2016 parcă  mai creativ şi mai colorat şi îl regăsim chiar pe haine sport sau pe pantaloni scurţi denim.
Particularitatea sezonului constă în faptul că, de data aceasta, se poartă în combinaţie cu alte imprimeuri. În acelaşi timp, dungile nu par să se dezmintă din moda hainelor de vară. De toate culorile, în stilul acadelelor, mai groase sau mai subţiri, verticale, oblice sau orizontale, dungile se regăsesc pe tricouri, rochii, sandale, sacouri sau pantaloni pentru toate anotimpurile. Chiar și pe șosete, dovadă stând gama variată de modele de pe shop.ciserom.ro dedicată atât femeilor și bărbaților cât și copiilor. Avantajul lor este faptul că se potrivesc tuturor vârstelor, ceea ce le face foarte îndrăgite atăt de creatorii de haine, cât şi de cumpărători. Din aceeaşi categorie sunt şi iluziile optice care pot deranja sau pot da o stare bizară privitorului.
Un lucru e cert, însă: acestea vor atrage întotdeauna privirile.

Imprimeurile florale, o tendinţă a ultimilor ani, s-au transformat în anul 2016 în modele mult mai abstracte sau psihedelice. Le regăsim pe rochii scurte, în nuanţe rezervate, dar şi pe pantaloni. Şi imprimeurile hawaii continuă să facă furori. Cămăşile bărbaţilor, pantalonii scurţi sau tricourile nu se dezmint din a le etala vioiciunea şi jocul imaginativ, dar particularitatea este faptul că ele au început să apară pe rochii sau ţinute mult mai elegante decât până acum.

Imprimeurile animale nu mai sunt ce-au fost. Acum, ele au devenit nişte reprezentări complete ale animalelor. De la şerpi la cai înaripaţi, de la lei şi girafe la elefanţi sau motive din lumea fermei, designerii au adus întregul regn animal pentru a crea colecţii de îmbrăcăminte cu un aer nou.


La polul opus, al naturii moarte, imprimeul de marmură grafică dă o notă de eleganţă, chiar luxoasă ţinutelor din acest an, el îmbogăţind efectul rochiilor maxi, al accesoriilor şi al pantalonilor din colecţii consacrate. Gama principală de culori folosite este formată din crem, toate nuanţele de maro şi roz-delicat.

Cerul şi stelele, galaxia şi oraşele au dat naştere unor modele de haine care fac pe orice iubitor de călătorii să se simtă mai bine când poartă imprimeuri cu aceste motive inspiraţionale. Astfel, s-au născut tricouri cu detalii ale unor oraşe sau adevărate rochii hărţi care nu vor fi decât o prelungire a poftei de a descoperi lumea.

Nici sacoşele nu mai sunt simple bucăţi de pânză, ci ele au devenit un fundal pentru etalarea talentelor artiştilor.
De la simboluri ale orașelor turistice la pete de culoare haotice, de la mesaje motivaţionale la personaje din desene animate, ele sunt acum nu doar accesorii pentru umăr, ci şi o formă de a întregi o ţinută şic.

Opțiunile sunt nelimitate. Îndrăznește să atragi prin detalii! Adaugă spre exemplu vestimentației tale o pereche de şosete cu imprimeu tradiţional de la Ciserom şi nu vei mai fi o simplă apariţie. Totul în acest an se bazează pe crearea de tinute iesite din tipar, aşa că nu-ţi inhiba creativitatea şi dorinţa de a face combinaţii ciudate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod