Imbracă-te cu stil, ieși din anonimat cu White Elephant!

Colanți colorați, cardigane care duc în spate elefanți, rochii cu imprimeuri variate ce-ți incită imaginația și multă pasiune. White Elephant a devenit în această primăvară un must-have, mai ales că pe acest magazin online ( www.white-elephant.ro) vei găsi haine versatile, comode și multă culoare.

 Tehnica folosită la imprimarea acestor haine este un proces endotermic prin care o substanță trece din stare solidă, direct în stare gazoasă, imprimându-se astfel permanent în țesătură.

Antreprenoarea White-Elephant a pornit pe  drumul acesta cu banii de pe hainele sale din dulap și a continuat  cu multe

sacrificii și multă muncă.
Peste cinci ani vede un atelier perfect, o prezență constantă pe piață, tot felul de evenimente și mii de printuri.   Foarte importantă va fi și colaborarea cu o serie de artiști pe care îi are deja pe listă.

Hainele sunt realizate de o echipă de profesioniști. Așadar, atât la imprimerie, cât și la croitorie, vorbim de oameni cu experiență și extrem de pasionați. Materialele folosite sunt majoritatea jerseuri, lycra și stofe de cea mai bună calitate.

“Publicul este destul de entuziast și receptiv pentru că "viața e prea scurtă să te îmbraci cu haine plictisitoare".  Foarte rar am auzit " e prea colorat " , așa că e timpul să îndrăznim, spune antreprenoarea White Elephant.
Produsele se vând  doar on-line, direct consumatorului. Au fost interesați și oameni din  Elveția, Norvegia, Franța, Spania, Anglia și S.U.A.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod