Illesteva - un melanj de forme clasice cu materiale ultra moderne

Poate unul dintre cele mai tinere branduri de ochelari de soare, Illesteva a fost creat în 2010, având “părinți” pe două continente: America și Europa. Designul vine de la echipa creativă din New York iar procesul de asamblare se întâmplă în mici cooperative fimiliale cu tradiție din Italia. 

Ochelarii de vedere și de soare Illesteva sunt un melanj de forme clasice realizate cu materiale ultra moderne, de cea mai bună calitate. Fiecare pereche de ochelari Illesteva este customizată manual din acetat.

Practic nicio pereche de Illesteva nu este la fel, dar asta nu înseamnă că verificarea finală a fiecărui produs în parte nu este impecabilă.

Pe lângă ochelari, Illesteva produce și umbrele și poșete, în spiritul aceluiași concept: simplu și practic. Illesteva iubește colaborările și s-a asociat încă de la început cu personalități din lumea artei, a muzicii și a modei: Illesteva x Jennifer Fisher (designerul de bijuterii), Illesteva x J.Crew, Illesteva x Jourdan Dunn, colaborarea cu Dasha Zhukova, (fostul redactor șef al Garage Magazine), cu Zac Posen sau cea cu Webster Miami, din cadrul Art Basel 2013, cu o ediție specială de ochelari cu lentilă-oglindă, un set up în display într-o clădire Art Deco cu poveste; capsula creată împreună cu House of Waris (Waris Ahluwalia); și cea cu Andre Saraiva, graffiti artist (aflat în spatele conceptului de clubbing Le Baron) și actrița Annabelle Dexter-Jones.

Dar poate cea mai sonoră asociere cu Illesteva de până acum a fost cea cu artistul Lou Reed.


Lou Reed x Illesteva a fost lansată în 2013 și a fost ultima colaborare a lui Reed (acesta a murit în toamna aceluiași an). Colecția gândită de Lou Reed împreună cu designerul Henry Hohauser a fost un omagiu adus de artistul născut în Brooklyn scenei New-Yorkeze a anilor ’70. Ochelarii Illesteva pot fi achiziționați din magazinele OPTIblu din Strada Radu Beller.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod