Iesi din tiparele monotone ale toamnei cu noua colectie Takko!

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, insa noua colectie Takko nu ingaduie monotoniei si melancoliei sa-ti acapareze starea de spirit si stilul.
Culorile pastelate sunt in ton cu aparitiile tardive ale razelor de soare timide si pot fi asortate cu usurinta la orice tip de tinuta.

Pantalonii de piele – una dintre piesele de rezistenta ale acestei colectii - te scot din anonimat si iti pun in valoare personalitatea. Asorteaza-i cu o camasa clasica alba sau cu o bluza cu imprimeu grafic si, cu siguranta, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Incearca sa tii pasul cu haosul orasului si alege bluzele si accesoriile cu imprimeu animal print ce se  incadreaza perfect in paleta cromatica a zilelor de toamna.

Colectia este completata de clasica eleganta rochie neagra care, combinata cu un sacou sau o jacheta cambrata, iti confera siguranta si increderea necesara pentru a depasi cu succes o zi incarcata la birou.

Puloverele confortabile si gecile calduroase sunt reteta perfecta pentru plimbarile lungi si racoroase de toamna si iti ofera un aer casual relaxat.

Alege piesele Takko si creeaza-ti un look de invidiat ce va starni admiratia tuturor.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod