H&M deschide un nou magazin în cadrul Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț adaugă în portofoliul său încă un brand de renume internațional și extinde astfel oferta de shopping pentru vizitatorii săi. După inaugurările din prima parte a anului, acum, în centrul comercial își deschide porțile noul magazin H&M.

Brandul internațional H&M își va deschide astăzi, 13 aprilie, un nou magazin în Piatra-Neamț, într-o suprafață totală de aproape 1.300 de metri pătrați. Începând cu ora 11:00, H&M își așteaptă vizitatorii cu oferte speciale, pregătite exclusiv pentru ziua inaugurării.
Primii 50 de clienți primesc un card de cumpărături cadou în valoare de 50 de lei, iar cei care efectuează cumpărături în valoare de minumim 100 de lei sunt răsplătiți cu o reducere de 20%.

Popularul brand H&M, acum prezent și în Shopping City Piatra-Neamț, oferă o gamă largă de produse pentru femei, bărbați și copii, cu un design modern și minimalist, ușor de adaptat oricărei ocazii și oricărui stil.

H&M se alătură ofertei de branduri deja existente în Shopping City Piatra-Neamț, printre care C&A, New Yorker, LC Waikiki, Bershka, BSB, Intersport, Pepco, Takko Fashion, Secuiana, Textil Market, Orsay, Neo Fashion, Gatta, Otter, CCC, Deichmann, Benvenuti, Marelbo, Beauty Mania, Noriel, Bebe Ardealul, Pickaboo, Paradisul Copiilor, Altex, Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Kendra, Splend’or, Aco Market, Animax, Top Shop, Service Minut, Cador, Nick Shop, Smith&Smith, CreditAmanet, SensiBlu, HelpNet, Optiblu, Optica Express și Banca Transilvania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod