Hispanitas – reduceri de pana la 40% la colectia Primavara – Vara 2015


Colectia Primavara – Vara 2015 este o colectie cu doua directii - prima este in culori naturale, argintiu, bronz, bej, nude, culori care sunt combinate cu diverse tipuri de piele şi grafisme futuriste, iar a doua in culori de vara, relaxate, cu imprimeuri florale si totodata o reîntoarcere la referinţele retro, cu linii clasice si cu elemente luxuriante. Nota masculină persistă si in aceasta colectie, însă este abordată cu rafinament  prin numeroase detalii feminine.

Pantofii Hispanitas se diferenţiază nu doar prin calitate şi confort, ci şi prin faptul că sunt produşi manual.   Hispanitas este una din marcile importante in ceea ce priveste pantofii de dama cu un concept clar si singular al produselor.
Consumatorii nostri loiali descriu brand-ul Hispanitas ca pantofi de calitate, plini de detalii fashion si uimitor de confortabili. Hispanitas nu reprezinta doar pantofii pe care o sa ii iubesti.  Hispanitas reprezinta o marca puternica pe toate caile de comunicare.

Brandul spaniol Hispanitas este prezent in Baneasa Shopping City la etajul 1. De asemenea puteti vizualiza produsele si pe siteul online www.hispanitas.ro. In aceasta perioada te poti bucura de reduceri de pana la -40% la colectia Primavara - Vara 2015.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod