Hello, London! - noua colectie Sofiaman toamnă/iarnă 2016

„Hello, London” spune Sofiaman, cu noua colecție toamnă/iarnă 2016 de pijamale și haine pentru casă. Piesele create pentru femei, copii și bărbați aduc un tribut moștenirii britanice prin croiala lejeră și mixul de printuri și culori.

Gama pentru femei este creată din bumbac și modal, două materiale extrem de confortabile și călduroase, și cuprinde pijamale cu pantaloni lungi, cămăși de noapte și piese de lenjerie intimă. Printurile florale și carourile specific britanice sunt complimentate de tricouri cu sloganuri amuzante, precum “Always wear your invisible crown” sau “Queen of your heart”.

Cei mici pășesc și ei pe teritorii ultra cool cu produsele din gama London create special pentru ei: pijamale și body-uri pentru fetițe și băieței sunt disponibile într-o varietate de culori și printuri, vesele și comode, astfel încât să le ofere libertate de mișcare.

„Perfect Gentleman” spune una dintre pijamalele pentru băieței ce sigur va fi item-ul preferat al celui mic în acest sezon.

Domnii au parte de tratamentul complet, cu pijamale și lenjerie intimă de inspirație britanică. Gama dedicată lor este completată de haine pentru casă, ideale în zilele reci. Toate produsele Sofiaman sunt realizate în România, exclusiv din materiale de cea mai bună calitate. Colecția London se găsește în cele 10 magazine Sofiaman din întreaga țară, la cei peste 300 de distribuitori naționali și online, pe www.sofiaman.ro.

În București, produsele Sofiaman sunt disponibile în magazinele brandului din Mega Mall București și Fashion House Outlet.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod