Hanorac personalizat de la Ideaplaza.ro

Toamna este anotimpul cand elevii cat si studentii incep scoala sau facultatea. De asemenea, toamna este anotimpul roadelor bogate cand frunzele copacilor cad formand covoare multicolore de frunze iar vremea de afara este mohorata, fiind condimentata cu ploi, vant si frig. Daca vara ai fost in cautarea unui tricou cat mai colorat si mai original, toamna este anotimpul cand hanoracele si bluzele cu maneca lunga sunt la mare cautare.

In cadrul magazinului online Ideaplaza.ro ai posibilitatea sa alegi din peste 700 de modele cu design diferit care pot fi inscriptionate pe diferite obiecte vestimentare: tricouri, maieuri si hanorace.
Primul pas este sa iti alegi un model de tricou personalizat din cadrul categoriei de tricouri personalizate Ideaplaza.

Dupa ce ai selectat design-ul dorit, trebuie sa alegi in ordine daca obiectul vestimentar este pentru un barbat sau o femeie, pe ce obiect vestimentar va fi tiparit (tricou, maieu sau hanorac), ce marime sa fie (S, M, L, XL sau XXL) si ce culoare sa fie atat hanoracul cat si ce este tiparit pe acest hanorac. La hanorace sunt 3 culori disponibile in momentul de fata: alb, gri si negru.

La unele modele se pot alege chiar 2 culori care se pot tipari pe tricouri, maieuri sau hanorace iar de asemenea, la anumite modele se poate alege doar culoarea obiectului vestimentar.

Sunt 15 categorii diferite  de tricouri si hanorace personalizate de unde se pot alege sute de modele haioase, colorate si cu diferite mesaje . Poti cauta modele de hanorace cu dedicatie pentru femei sau pentru barbati, cu mesaje de dragoste sau chiar cu mesaje speciale pentru burlacite. Mai sunt doar cateva saptamani si trebuie sa incepem sa cautam cadouri pentru Mos Craciun sau Mos Nicolae. Nu lasa fuga dupa cadouri pana in ultima clipa. Informeaza-te din timp despre cadourile de Craciun care sunt pe placul celor apropiati.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod