Guban reinventează clasicul în colecția primăvară-vară 2014

Colecția primăvară-vară Guban No. 1 se ghidează după tendințele internaționale, păstrând în același timp coordonatele calității care definesc brandul Guban. Colecția reunește o varietate de modele rafinate şi feminine, de la balerini la sandale cu barete, pantofi cu vârf ascuțit sau rotunjit, toc stiletto sau toc gros, cu aer retro.
Echipa de creaţie Guban surprinde sezonul acesta prin materialele folosite - de la piele lăcuită sau metalică, la mixuri din material textil ori din piele ştanţată, fie imprimată cu motive grafice sau de tip animal print, dar și prin cromatica aleasă – de la clasicul nude, la jocuri îndrăznețe de albastru metalic și argintiu, până la roșu intens sau galben.

Pantofii Guban se diferențiază nu doar prin calitate și confort, ci și prin faptul că sunt produși manual. Procesul de manufactură pentru fiecare pereche durează aproximativ 180 de minute, fiecare pantof trecând prin 40 de mâini până ajunge în cutie.

Te invităm să urmărești Guban pe pagina de Facebook/Guban și pe www.guban.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 13 Feb 2014, 08:33
    pretul

    M-am bucurat f mult cand am vazut ca Guban a intrat din nou in atentie,ca si-a innoit conceptiile,are si un site f frumos si bine conceput,DAR are preturi mari.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod