Get the look: Eleganta si sex-appeal a la Kim Cattrall

Festivalul de la Cannes a strans laolalta unele dintre cele mai mari nume din industria filmului si nu numai, covorul rosu devenind un catwalk pentru cele mai spectaculoase tinute. Atentia deosebita acordata si celor mai mici detalii este regula de aur care asigura o aparitie fara cusur in fata camerelor de fotografiat pentru ca fiecare outfit sa serveasca drept sursa de inspiratie oricarei femei aflate in cautarea unui look cu totul special.

Seducatoarea Kim Cattrall a impresionat cu alegerile vestimentare.
Un exemplu de rafinament completat de o nota edgy, tinuta purtata de actrita la evenimentul de promovare al celui mai recent film al sau i-a asigurat o aparitie care nu poate trece neobservata. Din fericire, intotdeauna exista posibilitatea de a reconstitui aceeasi tinuta spectaculoasa si pretentioasa la un pret mai mult decat accesibil intrucat Takko si-a obisnuit clientii cu cele mai noi tendinte la preturi mici, o mare diversitate de articole de imbracaminte, oferte atractive si promotii deosebite.

Piesa centrala a tinutei lui Kim Cattrall este o rochie pana la genunchi, de culoare verde, a carei pata de culoare este completata de un trenci elegant stil blazer care poate fi inlocuit cu usurinta cu un sacou scurt.
Borseta neagra cu detalii aurii aduce look-ul elegant intr-o perioada care celebreaza detaliile, iar cele metalice sunt un must. In lipsa unor manusi de piele, un set de inele in acelasi stil cu borseta reintregeste outfitul si asigura o nota cu totul aparte. O pereche de ochelari de soare sunt solutia pentru stil si utilitate in acelasi timp. Precum Kim Cattrall, indrazneste sa te joci cu stilurile si sa experimentezi. Indrazneste sa fii altfel, pana la urma despre asta este vorba in moda.

Sacou: 129.99 lei

Rochie: 59.99 lei

Borseta: 59.99 lei

Ochelari de soare: 35.99 lei

Set inele: 27.99 lei

Sursa foto Kim Cattrall: www.20minutes.fr

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod