Get the look: Alb și bej - noile vedete în garderobă

Primavara are un efect unic de a te inspira la romantism si visare, la puritate si feminitate. De aceea, nuantele de alb si bej fac un cuplu seducator chiar si in tinuta. Dar nu oricum! Vino la Takko si vei descoperi un magazin ca un dressing de vedeta, cu accesorii si tinute care sfideaza anonimatul!
Pentru ca vorbim de romantism, texturile trebuie sa-ti mangaie pielea, sa o invaluie ca o imbratisare si sa o rasfete ca un sarut delicat. Astfel ca, vom observa bluze vaporoase, camasi delicate, pantaloni largi, mulati pe talie, fuste plisate sau conice, detalii din dantela, matase, decupaje si linii ale croielii care urmaresc usor silueta, ca la prima adiere de vant sa dezvaluie forma trupului.

Alessandra Ambrosio, Nicole Richie si Brooke Burke sunt printre admiratoarele acestui look fresh, alegand simplitatea si rafinamentul in locul unei tinute opulente.
Astfel putem observa trei interpretari ale modului in care poti sa porti alb si bej cat sa obtii un look de vedeta. Nicole Richie a ales o pereche pantaloni vaporosi, bej, pe care i-a asortat cu o camasa simpla, accesorizand look-ul doar cu un lantisor si o bratara subtire. Brooke Burke a transformat camasa intr-o bluza mai chic, legand-o in jurul taliei si a asortat-o cu o fusta conica, bej deschis. In schimb, Alessandra Ambrosio a ales un look complet alb, lasand jocul de texturi sa fie vedeta look-ului.

Poti obtine look-ul lor stilish doar cu o vizita in magazinele Takko, unde in noua colectie pentru primavara ai la dispozitie mai multe elemente vestimentare in alb sau bej, la preturi mici. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod