Gentile Mochila pentru fashioniste optimiste!

Cu stil si personalitate, poti crea tinuta ce-ti poate aduce unicitatea in peisajul acesta urban intesat de uniforme de mall. Noile genti Mochila sunt pentru optimiste si mai ales pentru fashionistele indraznete. Aduse direct din Columbia, mai precis din desertul Guajira, gentile Mochila vor fi un detaliu extrem de important pentru un look original.

Lucrate de femeile Tribului Wayuu, geantile Mochila si-au castigat repede faima. Vedete precum Katy Perry, Shakyra, Sierra Miller sau Alessandra Ambrosio au ales sa le poarte si sa arate optimismul in tinutele lor, pe care le-am putea numi cu totul aparte.

Mochila este intr-adevar alegerea perfecta, chiar daca ai un stil casual-boho sau elegant. Este geanta care te va scoate din anonimat.

Comuninatea Wayuu se numara printre cele mai sarace comunitati din lume, iar arta crosetului, pe care o stapanesc foarte bine, este singura lor sursa de venit. Fiecare piesa este unica, iar gentile se pot asemana, dar nu sunt niciodata identice, tocmai pentru ca sunt handmade. Gentile Mochila pot fi achizitionate de pe site-ul toucan.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod