Gențile Forțelor Aeriene SUA pentru prima dată în România

Magazinul de cadouri My Man aduce pentru prima dată în România brandul Avirex. Luna iunie vine cu noutăți pentru bărbații pasionați de stil: magazinul de cadouri pentru bărbați My-Man.ro aduce pentru prima oară în România colecția de genți a brandului Avirex.

Avirex  este un brand American care produce articole inspirate de stilul Forțelor Aeriene Armate ale SUA. Primele produse Avirex au fost create manual în perioada dintre cele două războaie mondiale și vândute soldaților din armata SUA - în special celor din Marină și Forțele Aeriene.
În 1975, Avirex a început oficial să distribuie produse publicului, iar în 1987 au devenit unul din principalii furnizori de articole militare pentru guvernul Statelor Unite.

Stilul Avirex este acum completat de noile genți Military, Aviation și Navy, concepute în SUA și fabricate în Centrul Avirex din Milano. Creată și influențată de stilul vestimentar al armatei SUA, noua colecție este o versiune modernă și funcțională a genților autentice de aviație folosite de către armată. Design-ul lor este gândit pentru a maximiza spațiul și utilitatea - exact ca în perioadele de război.
Colecția selectată de My Man include nouă modele și este importată în întregime de către Avirex Italia.  Gențile sunt de mare ajutor în călătoriile de business sau la întâlnirile casual și încorporează valorile brandului de a rămâne practic, original și vintage.

Gențile sunt realizate din materiale de foarte bună calitate: piele naturală de cal, canvas cerat foarte rezistent, și material textil special, rezistent la uzură, care garantează o folosire de lungă durată. Una din provocările producției a fost crearea de aspect uzat.
Tratamentul de învechire a pielii dezvoltat de Avirex este fară precedent. Interiorul genților este căptușit cu materiale din bumbac simplu, sau imprimat cu modele de camuflaj, iar cusătura și încuietorile sunt de cea mai înaltă calitate.  

Creațiile Avirex au apărut în filme ca “Top Gun”, „Cursa Spațială”, „Marea Evadare” și au fost purtate de mulți actori, artiști și sportivi celebri precum Bruce Willis, John Travolta, Sean Penn, Silvester Stallone, Anthony Queen, Eminem, The BackStreet Boys, Ben Affleck și Shaquille O’Neal.O geantă Avirex reprezintă o călătorie în istorie care de abia a început.
Stilul lor este casual dar elegant, destinat bărbaților cu identități puternice. Valorile Avirex inspiră autenticitate și atemporalitate și sunt cu adevărat cadoul memorabil pe care vrei să îl dăruiești. Întreaga colecție poate fi vizualizată pe https://www.my-man.ro/genti-avirex-c160/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod