Genti de vara. Descopera modele colorate si usor de purtat!

O femeie nu poate avea niciodata suficiente genti! Cum vara bate la usa, aceste accesorii iti vor completa tinutele estivale cu aspect “flirty”!
De la genti supradimensionate si incapatoare cu design clasic, la plicuri mici cu detalii extravagante sau posete mesager, exista numeroase optiuni pentru fiecare moment al zilei sau eveniment la care participi!

Casa de moda britanica Burberry iti propune genti albe, din piele:  Tote Bag (5.679 lei) cu check-ul embosat si design artizanal sau modelul Small Orchard (5.679 lei) cu piele texturata si forma structurata vor asorta cu succes o tinuta all-white cu aspect lejer! Pentru doamnele care cauta modele clasice, Small Orchard cu Sartorial Check (4.479 lei) cu aspect vintage si curea detasabila sau clutch-ul cu imprimeul cadrilat Haymarket si sistem de inchidere magnetic reprezinta alegeri potrivite: ele pot fi purtate atat la o intalnire de bussines, cat si seara la un restaurant sau in week-end la un outfit relaxat! Pentru o gala sau un eveniment monden poti alege plicul cu aspect de piele de piton, intr-o nuanta de albastru-violet (6.629 lei), clutch-ul cu cristale  (5.679 lei) sau extravaganta poseta The Petal din vinil in nuanta Vibrant Pink (4.569 lei).
Le gasesti in magazinul din strada Luterana, nr 4.

Foarte populare in randul vedetelor din S.U.A. gentile Michael Kors sunt versatile si usor de asorta! “Gentile nu tin cont de varsta sau de silueta. Daca ai o zi in care nu te simti bine cu tine insati si cu modul in care arati, acest lucru nu te va impiedica sa porti totusi o poseta de calitate”, spune insusi designerul! Realizate din piele, cu un design ce imbina stilul sporty-chic cu cel urban, gentile Michael Kors au preturi accesibile, intre 1.129 si 1.139 lei si pot fi purtate atat la tinute compuse din sacou si fusta, cat si la skinny jeans si tricou!

DKNY, linia young a brand-ului Donna Karan vine cu o infuzie de culoare: genti in nuante de roz fucsia, sau rosu intens cu modele diferite, de la cele mari si incapatoare, la cele de dimensiune medie sau posete (de la 619 lei la 1.359 lei).
Le poti purta ziua la birou la un outfit monocrom, in nuante de bej!

Fa o declaratie de stil prin gentile Mulberry fabricate cu multa mestrie si atentie acordata detaliilor in Marea Britanie. Sunt clasice, foarte elegante si nu se vor demoda niciodata! Opteaza pentru modelul de zi, Lily (3.488 lei) sau pentru modelul Christy, din piele cu aspect metalizat (3.899 lei), ideal pentru o iesire seara in club!

Pleci in week-end la mare sau iesi la o terasa cu prietenii? Alege gentile M Missoni  din rafie si manere din inele colorate (1.629 lei) care vor fi remarcate de toata lumea! Le poti purta la rochii fluide cu aspect hippy!  Mai ai la dispozitie si modele din piele cu aspect arty-chic (1.629 lei) care vor completa cu succes tinute lejere, in city-break-uri.

Daca te atrag imprimeurile florale, Just Cavalli iti propune o poseta de umar (1.679 lei) care poate completa cu succes un outfit elegant, compus din sacou si pantaloni skinny sau o rochie cu imprimeu exotic: insusi designerul Roberto Cavalli a “decretat” ca in aceasta vara poti combina haine si accesorii cu print floral!

Gentile Michael Kors, DKNY, Mulberry, Just Cavalli si M Missoni sunt disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, iar Mulberry si M Missoni in cornerul Sport/Couture din Victoria Gallery.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod