Gaseste costumul de baie ideal – Doar la Takko Fashion

Vara a venit si ti-ai facut deja planurile pentru o vacanta relaxanta pe nisipul fierbinte. Inca nu ti-ai cumparat costumul de baie? Nici sa nu te gandesti sa il porti pe cel de anul trecut! La Takko Fashion gasesti costumul de baie perfect si plaja se va transforma intr-un catwalk.

Alegerea costumului de baie nu este o sarcina usoara pentru nicio femeie intrucat ii sunt atribuite roluri multiple: trebuie sa ascunda imperfectiunile firesti si totodata sa tina pasul cu tendintele de ultima ora, sa garanteze un look sexy, fara sa incalce insa normele bunului gust.

Nu in ultimul rand, costumul de baie nu trebuie sa iti restrictioneze creativitatea, ci sa iti permita sa te joci cu imprimeurile si culorile pe cat posibil.
De la modele ultra-feminine la cele grafice, in culori puternice, in magazinele Takko Fashion poti sa fii sigura ca vei gasi ceva pe gustul tau.

Suprapunerea materialelor este modalitatea perfecta pentru a camufla colaceii si a da impresia unui bust generos, asa ca un costum de baie verde, cu detalii albastre ca de dantela, este alegerea cea mai buna din punct de vedere estetic si practic. Nuanta puternica de verde va fi ca o pata de culoare si combinatia cu pielea bronzata nu poate fi decat una de succes.

Un costum de baie cu sutien care se leaga dupa gat este optiunea cea mai buna pentru o femeie nu foarte inzestrata in partea de sus, creand un efect de lifting instant.
Culorile sunt cele mai bune prietene ale unei siluete androgine, iar un costum de baie cu dungi in culorile curcubeului sau imprimeu incarcat va crea iluzia de forme feminine, cat se poate de seducatoare.

Un abdomen plat, bine lucrat, este aspiratia oricarei femei, dar este greu de obtinut. Un costum de baie intreg pacaleste ochiul privitorului, iar pentru un plus de senzualitate, mizeaza pe croiala indrazneata a modelului monokini. O reinterpretare a modelului clasic intreg, cu taieturi strategice care mascheaza atat cat este nevoie si lasa la vedere suficienta piele, atragand privirea asupra celui mai ingust punct al taliei.
Pret: 45.99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod