Gala AVANPREMIERE, la a 18-a ediţie, ajunge la Cinema City din AFI Cotroceni

Cea de-a 18-a ediție a Galei AVANPREMIERE, cel mai important eveniment de fashion multibrand din România, marca Alin Gălățescu, va avea loc joi, 22 iunie 2017, începând cu ora 20.00, în imensul spaţiu din Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni, reunind vedete, jurnaliști, bloggeri și iubitori ai modei Made in Romania.

 

Ca de fiecare dată, și această ediție aduce sub aceeași umbrelă branduri cunoscute ale industriei de modă din România, alături de debutanți care, cu siguranță, vor deveni nume de referinţă în domeniu.

Evenimentul de modă Gala AVANPREMIERE a fost gândit ca o formă de studiu a artei spectacolului de fashion, pentru a prezenta creațiile designerilor români de valoare și de a aduce moda autohtonă mai aproape de publicul său.

Gala AVANPREMIERE este singurul eveniment de fashion transmis LIVE în ultimii ani. Şi în această ediţie poate să fie vizionata live pe Eva.ro. În plus, o să poată fi vizionat şi pe Facebook, pe pagina A List Magazine - o nouă premieră.

În cadrul ediției cu numărul 18, opt designeri talentați își vor prezenta colecțiile 2017-2018 într-un spațiu neconvențional, cu accente futuriste: Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni - unul dintre cele mai cool locuri din București.

Numele selectate de Alin Gălăţescu pentru această a 18-a ediţie - devenind cu aceasta cel mai longeviv eveniment de fashion de valoare din România – sunt:  Marie Ollie by Don Arthur, Laurențiu Bârzoi (şepci: Mădălina Vlad) - revelaţia precedentei ediţii unde a avut un debut fulminant, Alexandra Calafeteanu (accesorii: Wild Inga), Studio Cabal, Lia Aram.
Debuturile acestei ediţii sunt: Aleha Toncea (încălţăminte: Hannami), Ana Maria Saragia (accesorii: Ana Irina Nistor) şi Olga Cataranga - Republica Moldova.

“Moda în România este un domeniu atât de dinamic și eclectic, încât uneori am impresia că îmi e greu să țin pasul cu toate noutățile și schimbările. Mă bucură teribil efervescența din ultimii ani și sunt un fan al designerilor români pe care încerc, prin această serie de evenimente, să îi cunosc mai bine și să îi prezint și publicului.
Eu cred în Moda Românească!
”, a declarat Alin Gălățescu, jurnalist și analist de modă, fondator al Galei AVANPREMIERE.

Această ediţie va prilejui şi lansarea oficiala a site-ului: alingalatescu.ro. Eveniment sustinut de www.eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod