Funky Buddha lansează primul magazin din România în Băneasa Shopping City

Funky Buddha, brand de fashion prezent în Barcelona, Dusseldorf, Haga, Atena și Limassol, lansează primul magazin din București, în cadrul Băneasa Shopping City. Funky Buddha propune o interpretare “funky”, specifică brandului a celor mai noi tendințe din moda internațională.
Prin cele patru colecții anuale, Funky Buddha oferă clienților mai mult decât o sesiune de shopping: o întreagă experiență cu influențe din muzică, street culture, spiritul indie și pop-culture. Fiecare colecție Funky Buddha devine o adevărată declarație a libertății de expresie prin abordarea unui stil “funky” plin de viață, în ritm cu tendințele din moda internațională.  

“Lansarea magazinului în România face parte din strategia de extindere a companiei. Funky Buddha aduce în București tendințele de fashion din marile orașe europene.
Colecția actuală se potrivește perfect publicului masculin și feminin căruia ne adresăm, și răspunde nevoii acestuia de a experimenta și a descoperi lucruri noi”, a declarat Natasha Angelinos, Manager Funky Buddha România.

Funky Buddha se adresează unui public tânăr și îndrăzneț, cu vârste cuprinse între 25-40 de ani, dornic să achiziționeze ținute moderne care să se plieze pe starea lor de spirit liber și care să exprime aventura și dorința de explorare. Cei pasionați de călătorii, festivaluri de muzică, evenimente și experiențe noi, care abordează un stil volatil și cameleonic, în funcție de starea de moment, se vor regăsi în colecțiile Funky Buddha.


Design-ul magazinului conferă un caracter unic spațiului care, împreună cu articolele vestimentare, creează un univers cu care publicul brandului se identifică. Conceptul cool urban de amenajare al magazinului este în linie cu strategia de design la nivel global pentru toate magazinele marca Funky Buddha.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod