Forever 21 deschide un nou magazin în Sun Plaza!

Legendarul brand american de modă va deschide cel de-al doilea magazin Forever 21, cel mai mare din România, în mall-ul Sun Plaza din București. Primii 400 dintre clienții cei mai norocoși care vor vizita magazinul pe 30 septembrie, vor primi cadou vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei. Marea deschidere a magazinului va avea loc sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 11:00, așa că cei prezenți la timp vor putea câștiga unul dintre cele 400 de vouchere cadou.

Forever 21 dorește să le ofere tuturor clienților o experiență de shopping unică, îmbinând tendințele globale în modă cu un design exclusivist și o atmosferă captivantă a locației.
Noul magazin din Sun Plaza se va întinde pe o suprafață totală de 2000 de metri pătrați și va pune la dispoziția cumpărătorilor o selecție largă de produse pentru femei și bărbați, accesibile și adaptate unei varietăți de stiluri vestimentare. Al doilea magazin Forever 21 va fi cel mai mare din România, iar poziționarea acestuia nu ar fi putut să fie una mai potrivită  decât aceea din Sun Plaza – centrul comercial dominant din sudul Bucureștiului.
 
Fondat în Los Angeles în 1984, Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de specialitate din Statele Unite, cu magazine ce oferă opțiuni de tip fast-fashion, cu scopul de a aduce cele mai recente tendințe de pe catwalk pentru femei și bărbați de toate vârstele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod