For the love of shoes! Care sunt pantofii esentiali garderobei tale?

Se spune ca o femeie nu are suficienti pantofi! Dovada sunt imaginile cu dressing-urile unor celebritati care au rafturi intregi de astfel de accesorii care le-au deschis tuturor femeilor apetitul de a-si organiza zone speciale pentru pantofi in dressing-urile lor. Multe dintre noi cumparam pantofii dintr-un impuls ca si cum am achizitiona un obiect colectionabil sau o bijuterie pentru ca pantofii mai presus de toate sunt “objects of desire”, iar de cele mai multe ori constatam ca nu i-am purtat mai multe de o data sau de doua ori si s-au si demodat. Care sunt totusi pantofii sau incaltamintea must-have in garderoba noastra?
O pereche de pantofi clasici, cu toc confortabil este obligatorie! Sunt de preferat pantofii negri sau bej si modelele din piele lacuita care pot fi purtati atat la birou, cat si seara la un cocktail. Alege-i pe cei de la Burberry, Michael Michael Kors sau Marc by Marc Jacobs careau o piele de calitate, un calapod placut si detalii feminine, precum fundite, pietre sau elemente metalizate. Chiar daca este iarna, o pereche de sandale superbe pot accesoriza o rochie de seara eleganta, dandu-i o nota de rafinament desavarsit.
Opteaza pentru cele din catifea sau cu barete subtiri si glitter, precum Burberry sau Michael Michael Kors. Vei starni invidia oricarei femei, chiar daca vei suferi un pic de frig cat vei cobori din masina pana la evenimentul festiv la care participi.

Evident, iarna vorbim despre botine si cizme. Daca temperaturile sunt blande, in schimb ploua, orienteaza-te catre faimoasele cizme din cauciuc care au intrat in zona fashion prin elemente precum imprimeul cadrilat, cauciucul lacuit, cataramele. Cele mai cautate sunt modele de la Burberry care arata grozav cu trench-uri si esarfe din casmir.

Cu toc inalt sau jos, cu platforma sau plate, botinele sunt incaltari versatile care se potrivesc la orice gen de outfit: de la cel office, pana la cel elegant, potrivit evenimentelor mondene.
Adapteaza-le tinutelor tale si alege modele ale unor branbd-uri renumite, precum Cee by Chloe, Just Cavalli, DKNY,  Michael Michael Kors, Burberry, disponibile pe www.sportcouture.ro sau in magazinul situtat la etajul 1 al Baneasa Shopping City.

Chiar si iarna ai nevoie de incaltaminte confortabila. Pantofii sneakers, foarte populari in acest an continua sa fie cele mai inspirate alegeri de acasa pana la sala sau in activitatile de week-end daca afara nu este zapada. Modelele de la Hogan sunt foarte atragatoare si super confortabile.

Evident, iarna asteptam cu totii zapada, iar pe partie cu sania sau prin oras printre nameti avem nevoie de incaltaminte impermeabila si calduroasa.
Modelele  de la UGG Australia reprezinta una dintre cele mai dezirabile optiuni, dar si cizmele apres-ski de la Marc by Marc Jacobs. In oras, zi de zi, opteaza pentru modele de cizme inalte, din piele sau din piele intoarsa, atat de atragatoare la outfit-urile casual-elegante. Si nu uita, achizitioneaza cate o pereche din fiecare categorie pentru a acoperi toata plaja de necesitati, dar gandeste-te bine ce incaltaminte se adapteaza cel mai bine stilului tau de viata, preocuparilor si job-ului!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod