Folli Follie ne face sa visam cu ochii deschisi despre vara!

Vrei sa transferi racoarea lipsita de griji a tinutelor de vara in outfit-urile tale zilnice? Visezi la o insula la bordul unui catamaran stralucitor? Noua colectie Aegean Heart de la Folli Follie inspira imaginea noptilor de vara lipsite de griji, a zilelor calde si unui stil relaxat.  

Folli Follie prezinta o colectie impresionanta si completa de coliere, cercei si bratari placate cu aur roz. Piese mereu la moda care combina lanturi elegante cu iconicul motiv Heart-4-Heart intr-o forma mai abstracta.

Silueta iconica a motivului foarte apreciat reuseste sa imprime pieselor din colectie un aer minimalist dar impresionant deopotriva.

Ideal pentru a pune in valoare orice outfit, colectia Aegean Heart poate transforma un tricou alb, simplu si poate, de asemenea, sa completeze o rochie neagra clasica. Folli Follie te asigura ca vei indragi produsele din noua colectie Aegean Heart si ca va fi una dinre cele mai cautate colectii din aceasta toamna.
Chiar si atunci cand o vacanta pe o insula idilica pare un vis indepartat, scapa de pantofii de birou si poarta o pereche de flip flops.

Renunta la tinuta de birou si imbraca o pereche de pantaloni scurti sau o rochie maxi. Uita de machiaj. Permite frumusetii tale interioare sa straluceasca si lasa cea mai relaxata versiune a ta sa iasa la iveala. Joaca-te cu stilul tau si ai curajul sa experimentezi combinatii elegante si indraznete. Pastreaza colectia Aegean Heart mereu aproape de inima ta.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod