Fleurs de Papillons x Pineberry: potrivirea perfectă între accesorii şi cămăşi adaptabile oricărui stil sau ocazie

Juxtapuse cămăşilor de damă şi celor bărbăteşti, sau rochiilor-cămaşă semnate Pineberry, accesoriile din colecţiile Office, Casual, Luxury şi Gala ale Fleurs de Papillons, demonstrează că există modalităţi noi şi inedite prin care pot fi purtate piesele de bază din garderobă. În magazinul Pineberry, situat la parterul Mall Vitan, găseşti câteva zeci de sugestii de stilizare a cămăşilor cu ajutorul accesoriilor, pe care le poţi adopta ca atare sau pe care le poţi regândi pentru a se potrivi preferinţelor personale sau ocaziei avute în vedere.

În plus, cutia fermecată din catifea neagră, plasată în zona principală de expunere, ascunde numeroase modele de accesorii fashion care te pot ajuta să îţi completezi garderoba şi să îţi valorifici la maxim achiziţiile vestimentare, sau care se pot constitui în cadouri excelente.

Nu ai nevoie de multe resurse pentru a arăta bine, ci doar de câteva elemente care povestesc totul despre tine şi care te reprezintă. Fleurs de Papillons x Pineberry îţi dezvăluie tot ce e necesar pentru a-ţi concepe un look-amprentă, însă mereu diferit, indiferent de situaţie sau de context.

Accesoriile Fleurs de Papillons şi cămăşile Pineberry se găsesc în magazinul Pineberry din Bucureşti Mall Vitan, şi online pe site-urile www.fleursdepapillons.ro şi www.pineberry.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod