Fleurs de Papillons x Pineberry: potrivirea perfectă între accesorii şi cămăşi adaptabile oricărui stil sau ocazie

Fleurs de Papillons şi Pineberry, două branduri cu ADN stilistic şi know-how românesc, îşi unesc forţele creative începând cu vara 2019, pentru a oferi clienţilor soluţii concrete de purtare şi accesorizare a celor mai versatile şi mai adaptabile piese din garderobă. Indiferent că este vorba despre o cămaşă slim-fit office sau despre o cămaşă pentru ocazii speciale, despre un model smart-casual sau despre o variantă de vacanţă, accesoriile Fleurs de Papillons disponibile în magazinul Pineberry din Bucureşti Mall Vitan, vin să completeze perfect orice ţinută, şi totodată să se constituie în idei inspirate pentru cadouri chic, purtabile şi cu gust.

Fleurs de Papillons înseamnă design la superlativ, emoţii strecurate în fiecare cusătură şi un rafinament vizual ce derivă din dorinţa de a aduce în dressing-ul doamnelor şi domnilor de pretutindeni bucuria purtării unor accesorii fashion capabile să scrie poveşti unice şi irepetabile: broşe de diferite dimensiuni şi forme, accesorii care se prind rapid în jurul gulerului de la cămaşă sau de la o rochie-camaşă (perfecte atât pentru zi, cât şi pentru seară), toate realizate din saten de mătase şi decorate cu bijuterii preţioase.

 

Pineberry este sinonim cu arta confecţionării de cămăşi şi cu plăcerea asociată purtării unor produse de o calitate excepţională, în care nu te simţi nicio clipă încorsetat şi care nu riscă să plictisească sau să fie considerate banale. Sunt acele cămăşi pe care de abia aştepţi să le scoţi din dulap, pentru că fiecare dintre ele ascunde un mic detaliu care le diferenţiază de restul şi care te ajută să îţi exprimi individualitatea chiar şi în cele mai “restrictive” medii profesionale sau sociale: un contrast colorat plasat la guler sau la manşete, un croi care avantajează orice tip de siluetă şi ţesături 100% naturale, cu “ţinută”, care te plasează în zona unui minimalism sofisticat fără nici cel mai mic efort şi care se întreţin şi se calcă cu uşurinţă.

Pentru iubitorii de cămăşi, tendinţele sezoniere poate nu par deloc ofertante. Însă accesorizata cu bun gust şi eleganţă, fiecare cămaşă poate trăi o nouă viaţă. Acesta este şi motivul asocierii Fleurs de Papillons şi Pineberry: accesoriile fashion întotdeauna au nevoie de cămăşi cu un twist pentru a rima stilistic, iar cămăşile mereu necesită o accesorizare diferită pentru a alunga redundanţele şi pentru a se prezenta într-o cheie actuală, modernă şi chic. Numitorul comun al celor două branduri româneşti de modă? VERSATILITATEA.

Aceasta, alăturată originalităţii stilistice şi coerenţei vizuale, oferă o formulă magică pentru orice siluetă, vârstă sau stil personal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod