FINAL SALE on CONDUR by alexandru

Luna ianuarie marcheaza inevitabil debutul perioadei de reduceri, iar CONDUR by alexandru transforma placerea shopping-ului intr-o adevarata euforie odata cu lansarea campaniei de FINAL SALE exclusiv in boutique-ul online www.condurbyalexandru.ro.  

Incepand cu data de 15 ianuarie 2015, cele mai asteptate discount-uri isi fac loc in magazinul online CONDUR by alexandru! Este momentul pentru FINAL SALE si pentru reduceri substantiale aplicate botinelor si cizmelor incluse in colectia toamna-iarna 2014-2015! Preturile scad vertiginos iar dorinta de achizitie a perechilor de incaltaminte mult visate atinge cote incredibile: botinele cu toc inalt sau mediu, realizate manual din piele naturala sunt disponibile la preturile de 279 lei (reduse de la 479 lei) sau 299 lei (reduse de la 499 lei), iar cizmele in varianta muschetar sau cu toc stiletto sunt afisate la pretul de 349 lei (reduse de la 619 lei).

Campania de FINAL SALE care debuteaza pe 15 ianuarie in boutique-ul online www.condurbyalexandru.ro reprezinta ultima sansa de shopping cu discount-uri considerabile, in limita stocului disponibil.
CONDUR by alexandru livreaza comenzile in toate orasele din tara, in maxim 48 de ore si de asemenea ofera posibilitatea platii prin Card Avantaj, in 3 rate fara dobanda sau integral. Clientii din Bucuresti care isi doresc sa probeze incaltamintea inainte de a o achizitiona sunt asteptati in showroom-ul situat pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1, cu o programare prealabila la numarul de telefon 0727.811.947.Pret cizme: 399 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod