Fii vedeta petrecerilor din această vară purtând ținute Mathilde!

Sezonul cald este un prilej perfect pentru petreceri și distracție în aer liber alături de familie sau prieteni. Astfel, Mathilde vine în întâmpinarea ta cu o nouă colecție de vară care îți subliniază personalitatea și te face să strălucești ca o vedetă pe covorul roșu. Fie că alegi să-ți petreci timpul liber la un cocktail party, la o aniversare sau ești invitată la o nuntă sau botez, vei descoperi că stilul Mathilde se potrivește pentru orice scenariu.
Pentru un cocktail party poți profita de combinațiile îndrăznețe de materiale și croieli pe care ți le propun ținutele Mathilde. În mod sigur aerul boem pe care il vei emana te va aduce în centrul atenției! Fie ca alegi o rochie scurtă asimetrică sau o rochie la nivelul genunchilor, acestea îți vor pune în evidență stilul natural.

Dacă vei fi martor la momentul în care clopotele nunții vor bate pentru un fericit cuplu, atunci poți alege o ținută cu accente glam, care să te facă să te simți în largul tău pe parcursul întregii zile, iar noaptea să strălucești pe ringul de dans.
Astfel, dacă ești invitată la o nuntă, poți opta atât pentru o rochie scurtă, care să-ți pună în valoare picioarele tonifiate, o rochie midi sau asimetrică, pentru un aer retro-chic sau chiar o rochie lungă care să te facă să te simți o adevărată prințesă.

Iar dacă ai în plan o petrecere pe timpul zilei, pe marginea unui lac sau chiar pe plajă, nu ai cum să reziști ținutelor din materiale vaporoase și fluide care să te lase să te miști în voie și să permită brizei să te răcorească.
Vei avea un adevărat look romantic condimentat cu accente sofisticate. Accesorizează fusta lungă cu un brâu care să îți evidențieze talia și să creeze iluzia că ești mai înaltă decât în realitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod