Fii sexy și strălucitoare în rochii de cocktail Pronovias 2014!

Pronovias a lansat pentru 2014 o superbă linie de rochii de cocktail, ca o completare firească a renumitelor colecții de rochii de mireasă cu care a devenit lider international.

Rochiile scurte sunt prezente în noua linie Pronovias într-o gamă diversă. De la piese din material paietat sau din tulle cu aplicații de paiete și pietre tip Swarovski, până la cele tip peplum, cu corset, bolero, tip little black dress, uni, ce urmează fidel linia trupului.

Punând accent pe feminitate, fiind sexy și provocatoare, rochiile scurte de cocktail se adresează unei femei care își dorește să fie remărcată și admirată.

O atenție deosebită a fost acordată zonei decolteului ce prezintă o variație interesantă de decupaje: rochii pe un umăr, decolteu în V, circular, tip inel în jurul gâtului sau, deopotrivă, lasând umerii goi.

Vedetele colecției sunt cu siguranță rochiile paietate, aurii și argintii, care pot fi accesorizate cu brățări masive și clutchuri din același spectru cromatic.

Noile creații Pronovias sunt realizate din materiale fine, fluide, precum tulle morbido, dantelă Chantilly și Guipure, satin morbido și micado, voal, mătase naturală, material paietat sau cu aplicatii de pietre tip Swarovski.

La capitolul culori, Pronovias Cocktail 2014 acoperă o paletă largă de nuanțe, de la nude la negru, argintiu, auriu dar și albastru și roz vintage.

Pronovias reprezintă alegerea vedetelor internaționale pentru evenimentele importante din viața lor.
Stacy Keibler, fosta parteneră a lui George Clooney, Irina Shayk, Miranda Kerr, Katharine McPhee, Bar Rafaeli și Doutzen Kroes sunt doar câteva dintre persoanele publice care au purtat ținute Pronovias.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod