Fii o sursă de inspirație în fiecare zi cu noile colecții toamnă-iarnă de la Fashion Days

Fashion Days, cea mai mare destinație de fashion din România, a lansat noile colecții de toamnă-iarnă, aparținând unor branduri internaționale de top precum Esprit, Calvin Klein, United Colors of Benetton, Desigual, Stefanel, UGG, Liu Jo, Superga, Dolce & Gabbana, Triumph, Dsquared, Levi's, Vagadond și multe altele
Fashion Days oferă clienților posibilitatea de a alege din cele peste 500,000 de produse, de la peste 1000 de branduri de fashion.

Având misiunea de a inspira schimbarea și dezvoltarea unui stil personal autentic, Fashion Days a creat  pentru pasionații de shopping online - TREND REPORT toamnă-iarnă 2015, un dosar de stil care prezintă piesele cheie ale sezonului. Prezentarea completă a tredurilor se găsește pe blogul companiei -The Daily Issue, unde editorii și stiliștii de modă Fashion Days oferă inspirație pentru un look în tendințe, în fiecare zi.

Pentru un sneak-peak, descoperă noul video lansat de Fashion Days, în care actrița Raluca Aprodu prezintă trendurile de sezon.Pentru femei, Fashion Days recomandă 5 trenduri de toamnă: Pastels, The 70’s, Color Blocking, The Coat și Luxe Layering.

Pastels - Nuanțe mai vesele ca niciodată

Pastelurile din acest sezon aduc în lumina reflectoarelor un stil boem.
Aceste culori delicate sunt perfecte pentru un outfit clasic și atemporal, pentru un look sofisticat și inocent.

Color Blocking - Impact maxim cu efort minim: color mix spectaculos!

Acest stil aduce culori electrice, neașteptate pentru sezonul rece. Trendul color blocking reunește culori complementare puternice, într-o singură ținută, cu nuanțe neon, combinate cu bej, gri, alb-negru sau chiar printuri grafice.

The Coat - Sezonul de toamnă cere un palton cu personalitate!

Jachetele, fie că vorbim despre modele iconice, care nu își pierd niciodată eleganța, sau despre piese noi, care pot să ofere un stil la modă hainelor mai vechi din garderobă, sunt elementele de bază ale sezonului rece.
Vestele sau paltoanele din blană artificială sunt un must-have pentru acest sezon, de la culori pastelate,  la nuațe neon.

Luxe Layering - Piesele esențiale ale toamnei în suprapuneri inedite.

Când vorbim despre trendul Luxe Layering, vorbim despre materiale prețioase, cum ar fi: dantelă, lână, cașmir, blană sau catifea, perfecte pentru ținute elegante și originale. Este un trend nou, care reinventează stilul retro și aduce prospețime în garderoba ta de toamnă. 

The '70 -  Noul stil retro feminin

Stilul Vintage nu se demodează niciodată.
Pentru această toamnă, anii '70 sunt una dintre cele mai cool tendințe, care promovează un stil elegant și sofisticat. Fiecare piesă este croită impecabil, silueta este alungită și niciun detaliu nu este lăsat la întâmplare. Este un stil perfect atât pentru ținuta de birou, cât și pentru o zi de relaxare cu prietenii sau chiar pentru o petrecere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod