Fii comod toata vara!

Ca urmare a succesului ECCO INTRINSIC din ultimele două sezoane, ECCO INTRINSIC TØFFEL continuă filozofia colecției de a te simți bine pe tot parcursul zilei, fără a fi nevoie să se facă compromisuri în ceea ce privește confortul sau stilul.

În același timp oferă, de asemenea, o poftă de viață .....de vară. Luminos, elegant și respirabil, ECCO INTRINSIC TØFFEL dă startul distracției de vară și ținutelor lejere cu cea mai confortabilă încălțăminte.

Cu un design modern și un confort remarcabil, șlapii ECCO INTRINSIC TØFFEL sunt ideali pentru pentru zilele petrecute pe plajă sau la festivalurile verii. În plus, talpa injectată oferă o poziție naturală a piciorului și de adaptare excelentă la sol. La toate acestea se adaugă o piele netedă superioară, cu proprietăți de rezistență la apă sărată, care îmbunătățește durabilitatea, în timp ce căptușeala textilă cu proprietăți de uscare rapidă oferă confort și respirabilitate.

Colecția de șlapi ECCO INTRINSIC TØFFEL este disponibilă într-o gamă variată de culori, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod