Feminitatea la putere!

Tendintele anului 2014 se definesc prin culoare, un melanj de imprimeuri si texturi - un adevarat omagiu adus femeii sofisticate, sigura pe atuurile ei si debordand de feminitate. Takko dedica noutatile lunii aprilie unei garderobe mixte, compusa din piese versatile, care te vor insoti in oricare moment al zilei permitandu-ti combinatii nelimitate, fara efort. Tricourile casual, colorate sau in dungi, bluzele din materiale fluide, cardiganele si sacourile impreuna cu rochiile feminine te invita sa te lasi inspirata de zilele insorite de primavara, insotite de adieri blande si miresme ale florilor proaspat trezite la viata.

Pentru ca nicio tinuta nu este completa fara efectul imbatabil dat doar de accesoriile potrivite, Takko pune in valoare suprematia bijuteriilor cu scopul précis de a accentua atitudinea femeii moderne.
Coliere care imbina textilele cu detalii metalice, m odele statement, bratari din piele, supradimensionate si ochelari de soare cu rame mari – iata trucul care va transforma in  aceasta primavara pana si cel mai banal look intr-o aparitie unica.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod