Feminitatea este mereu la moda

Un inceput inseamna o nevoie de schimbare, fie ea oricat de mica. Iar adesea stilul este cel care variaza si, chiar daca esenta in sine ramane aceeasi, o femeie stie ca intotdeauna este loc de mai bine. Cu acest gand, specialistii au analizat cu atentie tendintele si in final pun pe masa recomandarile pentru 2015.

Diversitate este cuvantul cheie care caracterizeaza look-urile pe care le vom admira in acest an, indiferent ca vorbim de catwalk sau podiumul pe care oricare dintre noi isi imagineaza ca paseste atunci cand isi alege cu mare atentie tinuta pentru o zi obisnuita la birou sau un look cu scopul clar de a uimi.
Diversitatea bogata este insa adusa la un numitor comun de un look ce demonstreaza inca o data ca nu se poate demoda: look-ul feminin.

Stilul menit sa puna in evidenta atuurile de care o femeie dispune se defineste nu doar prin paleta cromatica, ci si croiala, iar noua colectie Takko iti ofera o varietate de item-uri vestimentare ce raspunde nevoii oricareia dintre noi: sa arati bine cu usurinta.

Modelul de fusta clos sau stil creion, imbraca formele si le defineste, iar pantalonii in culori pastel invioreaza si cea mai geroasa zi de ianuarie.
Paleta cromatica bogata se regaseste si cand vine vorba de bluze si camasi, iar cardiganele si jachetele respecta aceeasi croiala feminina. Si, pentru ca feminitatea este reprezentata cel mai bine de un corp sanatos si in forma, sectiunea sport este completata de bustiere si colanti din materiale speciale. Pentru ca tu sa arati si sa te simti grozav!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod