FEELMORE by STEFANEL

Prin noua colecție primăvară-vară 2014 Stefanel își redescoperă identitatea: înapoi la rădăcinile conceptelor, ideilor, designului de brand, păstrând contemporaneitatea fiecărui produs.
Femeia Stefanel este mereu în trend, chic și cosmopolită. Ea poartă haine "dincolo de timp", cu siluete delicate, care îi accentuează stilul relaxat.

Concepte stilistice liniare și moderne creează piese esențiale care dau viață unui look spontan și inteligent.

Piesele tricotate, acestea sunt partea esențială a colecției, confirmând poziția brandului de lider în stil, inovație și calitate.

Piesele “sculptate“ sunt combinate cu diferite modele, fire textile și culori: forme exagerate, geometrice, ce creează vestimentații ușoare, pulovere de tip “pescar”, paltoane tricotate sau în carouri, dungi, desene geometrice tip jacquard, tricoturi imprimate sau ”piquet” .

Firul subțire, vedetă, de Cașmir îmbracă forme fluide, iconice, în nuanțele sofisticate ale sezonului.

Contrastul dintre ținute de genul "dress-up", "dress-down" și "girl meets boy" caracterizează această colecție care se joacă prin alăturarea echilibrată de opoziții: pantaloni de jogging în siluete ușoare; rochii-cămașă combinate cu jachete fluide; trenciuri și paltonașe în carouri și imprimeuri ”pied de poule”; rochii lungi și fuste maxi purtate cu cămăși ușoare de mătase.

Accesoriile completează fiecare look, pentru a accentua atitudinea femeii Stefanel.
Genți tip clutch, sac ori ghiozdan sunt create din materiale fine, imprimate în modelele colecției ori în jacquard prețios, cu detalii de tricot sau piele. Pantofii colecției transmit un spirit sporty-chic. Pentru a oferi un detaliu strălucitor fiecărei ținute, o atenție specială este acordată bijuteriilor fabricate în Italia, din materiale naturale precum lemn, rafie, sticlă și rășini, în culorile colecției.

 
Paleta de culori urmează desfășurarea firească a sezonului. Albastrul în toate nuanțele este protagonist.
Tușele de roșu și roz pal luminează sezonul de primăvară, urmate de nuanțe de verde de smarald până la străveziul apei. Tendințele verii aduc în prim-plan culorile pământului: muștar, oranj și roșu-burgund, echilibrate de tonuri naturale și de albul nelipsit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod