Fashion Police: The 2016 Primetime Emmy Awards - totul despre ținutele vedetelor de la Hollywood

După decernarea Premiilor Emmy Primetime 2016, pe 18 septembrie, E! analizează, în emisiunea Fashion Police: The 2016 Primetime Emmy Awards, difuzată miercuri, 21 septembrie, la ora 22:00, aparițiile pe covorul roșu ale nominalizaților, premiaților și prezentatorilor acestei seri fastuoase de la Hollywood.
De la rochia Zac Posen, purtată cu grație de actrița Emily Ratajkowski, apariția strălucitoare a lui Claire Danes și până la stilul minimalist al Tatianei Maslany și roșul puternic al rochiei alese de Priyanka Chopra - toate ținutele, coafurile și accesoriile serii vor fi comentate în cadrul emisiunii.

Echipa Fashion Police, formată din Melissa Rivers, Giuliana Rancic și Brad Goreski, împreună cu colegele lor NeNe Leakes și Margaret Cho vor comenta alegerile bune sau mai puțin fericite ale vedetelor.
Actrița Kaitlin Doubleday se va alătura acestora în studioul Fashion Police pentru a ne spune care au fost ținutele sale preferate la ceremonia de decernare a Premiilor Emmy 2016. Nu pierdeți, așadar, ediția specială a emisiunii Fashion Police: The 2016 Primetime Emmy Awards, difuzată miercuri, 21 septembrie, la ora 22:00, exclusiv la E!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod