Fa miscare si toamna! Alege echipament cu efect de "push up"!

Toamna este anotimpul ideal pentru a face miscare. Vacanta s-a terminat, la fel si weekend-urile prelungite la munte sau la mare, asa ca nu vei mai avea nicio scuza sa nu iti reinnoiesti abonamentul la sala de fitness sau sa incerci metode de antrenament noi. Miscarea constanta te va ajuta sa ramai sanatoasa si in forma pe parcursul sezonului rece.
Cu exceptia zilelor ploioase, luna octombrie inca iti mai permite sa faci antrenamente in aer liber, precum jogging, mers pe bicicleta sau exercitii cu greutatea corpului, in parc. Vrei sa experimentezi? Te poti inscrie la cursuri de aerobic, pilates, kick boxing, dans modern, Zumba, Yoga… iar lista poate continua. Important este sa descoperi ce te motiveaza: starea ta de sanatate, modul in care se aseaza hainele pe tine, o vacanta intr-o destinatie exotica in mijlocul iernii, o noua relatie, orice, poate reprezenta un “declic”!

Un punct de plecare poate fi un echipament de sala atragator, in culori vibrante, din materiale cu proprietati tehnice, potrivite tipului de antrenament pe care il urmezi.
Creata de designerii italieni ai brand-ului Freddy, linia WR.UP Sport are cateva atuuri imbatabile. In primul rand, foloseste un material revolutionar, D.I.W.O.® care este special conceput si tratat pentru a pastra pielea uscata si la o temperatura constanta. Aceasta minimizeaza senzatia de frig care apare, atunci cand iei o pauza de antrenament, aceasta senzatie fiind cauzata de prezenta umiditatii. In al doilea rand, acest material este foarte rezistent la purtari si spalari repetate, si nu se deterioreaza usor.

Mai mult, linia WR.UP a fost gandita si conceputa in asa fel incat sa iti puna in valoare, intr-un mod armonios silueta si totodata sa creeze un efect de “push-up” al posteriorului si coapselor.
Prin intermediul unor cusaturi inteligente si al croielii inovative, pantalonii sustin si ridica muschiul fesier si au un efect de strangere a coapselor, urmarind linia naturala a corpului. Un alt detaliu este o banda de silicon ascunsa la nivelul abdomenului care are ca scop remodelarea taliei. De asemenea, pe interiorul pantalonului, se afla o membrana subtire, din silicon, care contureaza musculatura picioarelor. Prezenta in exclusivitate in Romania in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro, linia WR.UP de la Freddy este disponibila printr-o paleta cromatica vibranta sau cu imprimeuri atragatoare. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod