Exprimă-ţi stilul cu noua serie de talismane Alfabet şi Simbol de la PANDORA

Noua Serie de talismane Alfabet şi Simbol de la PANDORA oferă combinaţii personalizate care îţi oferă posibilitatea de a forma nume importante pentru tine şi a exprima înţelesuri apropiate de inima ta.
De la începuturile brăţării, acum 7.000 de ani, simbolurile au fost folosite ca o formă de expresie creativă, de multe ori având proprietăţi de talisman. Aducând un omagiu ideii originale a brăţării cu proprietăţi de amuletă şi adoptând trendurile de personalizare şi substanţă, PANDORA dezvăluie noile sale talismane cu simboluri. Prezentând şase simboluri ale iubirii, norocului şi credinţei – pace, potcoavă, hamsa, trifoi cu patru foi, inimă şi cruce – noua serie Simboluri te ajută să-ţi creezi expresia personală a unor semnificaţii cu rădăcini adânci.

Având suprafeţe oxidate, piesele din argint 925 şi zirconiu cubic oferă sentimentul frumos al unei lumi străvechi.
Talismanele uşor adaptabile pot fi purtate pe orice brăţară PANDORA sau aproape de inimă, ca pandantive pentru lănţişoare.

Simplă, dar plină de forţă, noua serie de 26 de litere este realizată din argint 925 şi micro-seturi de zirconiu cubic. Suprafaţa fiecărei piese este oxidată, pentru a da fiecărui talisman o senzaţie vintage, dar modernă. Scrie propriul tău mesaj, combinând aceste iniţiale cu simbolurile iubirii, credinţei şi norocului sau cu talismanele PANDORA preferate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod