Exprima-ti dragostea cu noua colectie de Valentine’s Day de la Sereny Diamonds

Iubirea pluteste in aer si innobileaza fascinantul univers al bijuteriilor Sereny, care in luna februarie devine mai atragator ca niciodata: colectia speciala de Valentine’s Day cucereste negresit inima oricarei femei si poarta cu sine emotia unui nou inceput.

Surpriza descoperirii, profunzimea si puritatea sentimentelor care insotesc actul de a darui, precum si simbolistica aparte captata in fiecare dintre fatetele unui diamant montat cu migala, contureaza o declaratie unica de amor sub emblema artei bijuteriei.

Nu intamplator, Sereny a reunit in selectia de cadouri special alcatuita pentru Valentine’s Day sau Dragobete, piese care exprima in cel mai inalt grad trairile si emotiile autentice: de la cercei delicati in forma de inima, pandante fine incrustate cu mici diamante si pana la bratarile Tennis sau clasicele inele Eternity si Solitaire. Pe cat de multe optiuni de shopping, pe atatea modalitati de transmitere a unor mesaje cu insemnatate.

O bijuterie este un capitol de memorie afectiva, presarat cu sperante, vise si optimism.

Aceasta este filosofia care defineste creatiile Sereny si care confera fiecarei bijuterii realizate de artizani cu experienta, un sarm inegalabil si un aer pur si simplu magic:  o bratara tennis din aur de 18k incrustata cu diamante, reprezinta nu doar o investitie sigura pe termen lung, ci si o expresie a dragostei care de-a lungul trecerii anilor devine mai matura, mai consolidata si mai puternica, un inel cu rubin sau cu diamant si montura in forma de inima reprezinta promisiunea dragostei si apartanenta, iar o pereche de cercei “heart shape” intr-o abordare minimalista, atrag atentia asupra inaltului nivel de mestesug al bijuteriilor Sereny si simbolizeaza doza de romantism ce contribuie la succesul unei relatii.

Mai mult decat atat, Sereny ofera tuturor indragostitilor posibilitatea de a deveni designerii propriilor bijuterii. Nicio idee nu este prea indrazneata pentru artizanii Sereny care confera contur real tuturor viselor: clientii au libertatea de a opta pentru tipul de metal pretios, finisaj, montura si culoare a nestematelor. Serviciul de personalizare a bijuteriilor nu implica costuri suplimentare, ci doar exersarea creativitatii si a simtului estetic. In luna februarie, in magazinul Sereny situat pe Calea Dorobantilor nr.126-130, toate colectiile de bijuterii din aur cu diamante si pietre pretioase, beneficiaza de un discount de 20%.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod