Expozitie Aniversara Braiconf 67 - 18-28 Mai

Anul acesta, Braiconf împlinește 67 de ani de la deschiderea fabricii de confectii de la Brăila. Pentru a celebra acest eveniment, brandul a relansat celebra cămașă cu lalea, într-o linie nouă, cu materiale produse în fabricile sustenabile din Europa.

Pe 18 mai a avut loc vernisajul expoziției retrospective  Expo Aniversara Braiconf67, pe strada Știrbei Vodă nr.104, la Institute, The Cafe, expoziție ce va putea fi admirată până în data de 28 mai. Expoziția cuprinde cronologia brandului născut în 1950, iar publicul va înțelege mai bine spiritul Braiconf prin imagini și cămăși ce fac parte din arhiva fabricii, dar și fotografii semnate de Andreea Macri, realizate la inceputul lui 2017.

Din 28 mai expoziția va circula în magazinele Braiconf din țară, oferind astfel publicului ocazia de a se bucura de moștenirea unuia dintre cele mai de renume branduri românești, cu o istorie vastă și captivantă.

Producătorul de cămăşi Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) este o companie românească listată, a cărei istorie a început în urmă cu 67 de ani. Braiconf deține o rețea de 16 magazine în România în orașe precum: București, Brăila, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Timișoara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod