ESSENTIAL, noua colecție de la IL PASSO

IL PASSO lansează o nouă linie de încălțăminte: ESSENTIAL. Modele elegante și comode, materiale și tocuri variate pentru persoanele active care au adoptat un stilul clasic chic.
In fiecare sezon, modelele de încălțăminte pot fi găsite în toate stilurile, formele , dimensiunile și culorile, dar nu pot fi găsiți aproape nicioadată acei pantofi clasici dar totuși moderni, simpli dar eleganți pe care sa îi poți purta cu usurință la orice ținută. IL PASSO  a creat colecția unitară ESSENTIAL pentru femeile care își doresc să fie elegante și seducătoare  atât la birou cît și în timpul liber. Și pentru bărbați există modele în tendințe atât pentru ținutele de business dar și pentru cele casual.

Colecția ESSENTIAL de la IL PASSO înseamnă  16 de modele de pantofi high fashion,  din materiale de cea mai bună calitate - piele naturală atât la exterior cât și la interior, având  finisaje la cele mai înalte standarde.  Și pentru ca este un an al culorilor tari și a nuanțelor pastelate, și pantofii ESSENTIAL se încadreaza perfect în trendurile actuale.

Cu pantofii potriviți poți cuceri lumea.
Nimic nu face o femeie să se simtă mai atrăgătoare, mai încrezătoare și mai puternică decât o ținută completată cu o pereche de pantofi feminini. Bărbații activi și moderni găsesc cu ușurință modelul preferat în noua colecție.  Și pentru ei IL PASSO a lansat  ESSENTIAL, colecție care include  modele clasice și moderne, simple dar elegante ușor de accesorizat la orice ținută – rafinată, business, smart – casual sau  sport.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod