esignerul vestimentar Luiza Willems a lansat joi, colecţia de rochii mamă-fiică « La vie en rose »

Evenimentul a avut loc în cadrul Festivalul « Romanian Fashion Philosophy FW 18|19 », organizat la Ambasad’Or Events Otopeni.

« La vie en rose » este o colecţie unică atât prin culoare, croi şi materialele folosite, precum şi prin faptul că ţinutele au fost prezentate de zece femei de excepţie, alături de fiicele şi fiii lor. Au urcat pe podium 10 femei frumoase şi puternice care îmbină cu succes cariera profesională, cu rolul de mamă.

Colecția „La Vie en Rose” cuprinde ținute pentru evenimentele elegante la care participă doamnele alături de copiii lor, precum baluri, nunți, botezuri, reuniuni de familie sau alte petreceri cu un cod vestimentar elegant.

Pentru a transpune pe podium viața în roz, Luiza Willems a folosit în creațiile sale materiale precum matase naturală, voal-uri, dantelă şi tulle.

„Am desenat schițele și am ales materialele astfel încât colecția să fie unitară și să vorbească despre frumusețe, armonie, poftă de viață. Fiecare ținută a fost realizată în funcție de pesonalitatea doamnei care a purtat-o în final pe podium. Este vorba despre zece femei de exceptie, fiecare fiind un icon în industria ei.”, spune Luiza Willems.

Potrivit Luizei Willems, această colecție vorbește despre relația specială pe care o au mamele cu fetițele lor : „Fetițele vor să-și imite mămicile în orice.
Nu cred că e mămică pe lume care să nu-și fi văzut pantofii purtați prin casă de picioruțe de copil, colierele atârnâng la gâtul micuțelor. Si eu am moștenit de la mama simțul estetic și ea este cea care, acum 3 ani, a cusut primele fustițe mamă-fiică pentru afacerea pe care o începeam. De aceea, colecția La Vie en Rose este dedicată mamei mele, Elena.” 


Luiza Willems este designer şi antreprenorul conceptului Family Fashion. 
Dupa o experienţă de 13 ani în marketing, Luiza şi-a îndreptat atenţia şi pasiunea către design vestimentar, păstrând creativitatea si profesionalismul.


Mamă a 2 fetiţe, Luiza crează haine mamă-fiică/ mamă-fiu, atât dedicate evenimentelor speciale, precum şi ţinute casuale.


Identice sau asemanatoare, ţinutele create de Luiza Willems sunt născute din pasiunea pentru frumos, iubirea pentru fetiţele ei şi respectul pentru fiecare client: copil sau adult.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod