Esarfa Label.m by Jean Pierre Braganza, cadoul perfect de Craciun

Inspirata din cea mai noua colectie Jean Pierre Braganza, esarfa Label.m continua seria colaborarii dintre brandul de hairstyling si renumiti designeri, aratand inca o data imbinarea perfecta dintre fashion si hairstyling.
In calitate de sponsor oficial de hairstyling la London Fashion Week, label.m a lucrat de nenumarate ori in backstage cu Jean Pierre Braganza, iar accesoriile speciale lansate de Craciun continua colaborarea de succes demarata anul trecut, tot cu prilejul campaniei de iarna.

“Sunt foarte bucuros sa colaborez din nou cu label.m pentru crearea unui nou accesoriu exclusivist. Printul floral abstract surprinde perfect starea de spirit festiva, dar cu elemente care subliniaza feminitatea”, a declarat Jean Pierre Braganza.

Noul accesoriu de lux creat in exclusivitate pentru Label.m a fost lansat la renumitul festival de moda London Fashion Week si a trezit imediat interesul iubitoarelor de moda si hairstyling.
Printul floral si combinatia inedita de culori sunt inspirate din cea mai recenta colectie semnata Jean Pierre Braganza si reprezinta femeia puternica, fara compromisuri care traieste intre doua lumi: intre auto-retinere si impuls...intre tinerete si experienta. Efect dramatic, tenacitate si maturitate unui look destinat femeilor moderne si puternice! Stilul inconfundabil creat de acesta transforma esarfa label.m intr-un accesoriu modern si elegant care va scoate orice tinuta din anonimat.

Jean Pierre Braganza este un renumit designer canadian care s-a remarcat la London Fashion Week inca din 2004 prin stilul geometric si exclusivist al colectiilor sale.
De asemenea, a colaborat in sezonul 2008-2009 cu Karl Lagerfeld pentru mai multe colectii de succes.

Outfitul si coafura, cele doua elemente esentiale in look-ul oricarei femei, se imbina perfect in noua surpriza oferita de label.m in colaborare cu Jean Pierre Braganza. Alaturi de produsele preferate label.m, esarfa in editie limitata reprezinta cadoul perfect de Craciun pentru orice iubitoare de moda. Ea poate fi achizitionata impreuna cu produse de hairstyling in pachetele de Craciun special create de renumitul designer.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod