ERMANNO SCERVINO JUNIOR PRIMĂVARĂ-VARĂ 17, ÎN STILUL HIPPY ROMANTIC

Ermanno Scervino a prezentat noua Colecție Primăvară-Vară 2017 pentru copii, la târgul Pitti Bimbo 83; o colecție cu nuanțe romantice, influențată de ecourile anilor ‘70. Colecția are trei părți pentru a obține un look Ermanno Scervino desăvârșit și complet.
Partea I este potrivită atât pe timp de zi cât și pentru „streetwear”: volumetrii largi în stilul kaftanelor, rochii și fuste lungi, bluze realizate din materiale ultra-lejere asemenea muselinei, inului, dantelei de Valenciennes sau a poplinului în dungi, combinate cu îmbrăcăminte exterioară din pânză.

Toate articolele vestimentare sunt delicat înfrumusețate cu ajutorul broderiei englezești și a motivelor maxi florale în diferite nuanțe de alb și denim, dar și în versiuni Gipsy de culoarea zmeurei, ocru și turcoaz, cu mici mărgele atașate în stil tradițional, ce pot fi combinate cu blugi sau cu pantaloni evazați.
Rochiile si puloverele din macramé în culori reci, împreună cu pantofii sport și sandalele înfrumusețate cu perle, completează ținuta de zi.

Partea a II-a este definită de mai multă eleganță și romantism datorită rochiilor din macramé , dantelă și mătase georgette plisată, ce pot fi asortate cu jachete biker din blană artificială și ținte minimaliste, jachete bomber și tricouri  din mătase organza în nuanțe de roz cu paiete maxi brodate. Această parte epatează prin tușa sa distinctă de romantism contemporan.

Colecția este întregită de sandalele și de tenișii împodobiți cu ținte micro sau cu paiete maxi.

Partea a III-a pune accent pe „dungi și buline” –  pasiuni atemporale ale Casei Ermanno Scervino – prezente în toate colecțiile.

Colecția propune dungi albe și albastre alături de dantelă brodată multicoloră pentru tricouri si pulovere în combinație cu blugi albastru marin.
Toate aceste piese se disting prin gulerele brodate. Rochiile sunt imprimate cu buline roșii și albe, în timp ce pantalonii și tricourile sunt decorați cu gărgărițe brodate. Tenișii, sandalele și rucsacurile au aceleași motive, întregind astfel colecția. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod