eMAG lansează categoria Fashion

eMAG continuă strategia de dezvoltare și oferă deja peste 14.000 de articole vestimentare și accesorii în noua categorie Fashion. În sezonul următor, gama va fi extinsă la 25.000 de articole.
În primul an de la lansare, eMAG Fashion își propune să onoreze peste 150.000 de comenzi, în valoare totală de 7,5 milioane de euro.

În categoria Fashion se regăsesc branduri locale precum Nissa, Raspberry, Carmencita, TinaR, Lashez, Otter, Madame, Condur, Meli Melo, și branduri internaționale, precum Little Mistress, Selected, Menbur, Aldo, Lacoste, Guess, Lucien Piccard, Caravelle, Celio, YVY Bags, Yepme. Prin selecția de branduri, eMAG Fashion acoperă toate tipurile de vestimentație și accesorii de zi cu zi, de la office și elegant, la casual și relaxat.
eMAG va extinde constant și în ritm alert oferta de branduri listate.

Odată cu introducerea Fashion, eMAG lansează și brandul propriu – RELEASE,  sub care va oferi clienților săi mini-colecții vestimentare ce se vor schimba la fiecare două luni, dar și încălțăminte în tendințe. Notele definitorii ale brandului RELEASE sunt affordable chic, new, trendy, astfel încât fiecare client va găsi cel puțin un stil care să i se potrivească.

Pentru a oferi o experiență de cumpărare lipsită de griji, clienții categoriei Fashion vor beneficia de livrare rapidă din stoc, call center dedicat 24/7 și serviciul de retur în 30 zile.
Toți clienții vor beneficia de retur simplu, cu pick-up-ul curierului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod