Eli Lăslean, creatoarea de modă a Primei Doamne, a aniversat 25 de ani de modă

A făcut pionierat în moda românească postdecembristă şi, după două decenii de activitate, a dat examenul stilistic în faţa celor mai exigenţi clienţi ai săi: femei de afaceri, vedete de televiziune, actrițe, cântărețe și mari sportive.
Pe 25 martie 2015, o rochie a casei de modă ELLIS făcea istorie la Palatul Peleş, în seara în care noua Primă Doamnă a României, Carmen Iohannis, îşi afirma feminitatea şi eleganţa la prima întâlnire oficială cu Familia Regală. Un dineu prilejuit de aniversarea în avans a Principesei Moştenitoare Margareta, un eveniment de înaltă ţinută şi cu reguli stricte de etichetă, un adevărat test de conduită şi prestanţă, pe care Carmen Iohannis l-a trecut cu brio şi pentru care a fost aplaudată la scenă deschisă chiar şi de către aceia care o criticaseră pentru apariţiile sale anterioare.

Artizana din spatele acestui prim succes de imagine este Eli Lăslean, designerul care de aproape 25 de ani încoace creează poveşti vestimentare, cusute cu migală şi pasiune, pentru româncele care ştiu să-şi pună în valoare eleganţa.

De la acel moment, Eli Lăslean a creat o întreagă garderobă pentru vizitele oficiale ale lui Carmen Iohannis.
Și, ca o încununare a celor 25 de ani de prezenţă decentă, elegantă şi statornică în lumea modei româneşti, Eli Lăslean a avut bucuria să o îmbrace pe Prima Doamnă a României și în recenta vizită pe care a întreprins-o alături de Preşedintele Klaus Iohannis în Statele Unite. Doamna Carmen Iohannis a ales să poarte ţinuta ELLIS la întâlnirea pe care a avut-o cu diaspora română din Washington, ţinută ce a fost foarte apreciată de către cei prezenţi şi de către specialiştii în domeniu.

Momentul împlinirii celor 25 de ani de modă a fost marcat de evenimentul aniversar, Gala ELLIS 25, organizat ieri seară, 12 iunie 2017, în salonul Le Diplomat al Hotelului Athénée Palace Hilton din București.  Gazda serii a fost Mihaela Tatu, care a prezentat cele mai importante momente ale spectacolului aniversar, de la filmul retrospectiv al carierei lui Eli Lăslean și întâlnirea cu personaje marcante ale vieții sale profesionale (Mihai Tatulici, Cătălina Russeau, Daniela Teodorescu, Alin Gălățescu, Dana Demetrian, Speranţa Munteanu) până la recitalul  sopranei Irina Iordăchescu și prezentarea de modă cu figuri cunoscute din showbusiness-ul românesc: Monica Davidescu, Adina Halas, Maria Andrei, Irina Deleanu, Letiția Pescariu, Oana Voiculeț, Maria Călin, Dorina Vasilashko, Ioana Filimon și Crina Abrudan, care a fost mireasa colecției.

La Gala ELLIS 25 au mai participat personalități din politică, mediul de afaceri şi media, dar și celebrităţi precum Nico, Bianca Brad, Gianina Corondan, Ana Maria Brânză, Camelia Potec, Valeria, Răcilă, Elise Stan, Ileana Şipoteanu, Nora Seroussi, Cristina Bâtlan, Laura Olteanu, Florentina Opriș, Dorin Negrău, Antonio Passarelli.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod