Eleganţa şi rafinamentul definesc colecţia Marina Yachting pentru sezonul toamnă/iarnă 2016

Eleganţa inconfundabilă a brandului genovez Marina Yachting este exprimată prin stilul clasic al pieselor de inspiraţie navy definite de linii simple şi croite din materiale premium. Ţinutele propuse pentru sezonul rece poartă spiritul şi rafinamentul pe care brandul Marina Yachting îl moşteneşte de peste 140 de ani, evidenţiat de tonurile clasice şi detaliile nautice.
Colecţia pentu sezonul toamnă/iarnă 2016 a fost inspirată de piesele emblematice Marina Yachting, fiind alcătuită din ţinute clasice şi versatile definite de elementele navy specifice, dungile şi nodurile marinăreşti. Printre propunerile noi din acest sezon, colecţia aduce pe rafturi și piese autentice precum The Pickot.

În colecţia pentru femei, autenticitatea brandului reiese din piese precum gecile cu straturi de protecţie şi izolare împotriva frigului, hanoracele cu glugă şi trench-urile căptuşite.

În colecţia pentru bărbaţi se regăsesc hanorace şi jachete sport, trench-uri clasice şi geci groase casual potrivite atât pentru peisajul urban, cât și pentru o vacanță la munte.

Create din materiale groase precum lâna, pentru a ţine frigul la distanţă şi îmbinând culorile specifice sezonului rece: alb, albastru marin, negru sau kaky, ţinutele Marina Yachting aduc o notă de rafinament atât vestimentaţiei de zi cu zi, cât şi celei dedicate ieşirilor de seară mai elegante.

Ținutele Marina Yachting se găsesc în cele trei magazine din România: în Mall Promenada din București, la hotelul Vega din Mamaia și în Poiana Brașov în cadrul hotelului Alpin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod