Eleganța KiP în România!

Eleganța brandului KİP, una dintre primele branduri de modă pentru bărbați din Turcia, este acum în România! KİP a făcut primul pas în geografia Europei de Est cu magazinul deschis în capitala României, București. KİP își propune să aibă 8 magazine în România până în anul 2023.  

KİP, unul dintre cele mai vechi și cunoscute brand-uri de îmbrăcăminte pentru bărbați din Turcia, și-a deschis primul magazin în România, în ParkLake Shopping Center din București, unul dintre cele mai noi centre comerciale.

Deschizându-și ușile cu o ceremonie de inaugurare prezentată de faimosul muzician și influencer, Adrina Sina, KİP are în același timp calitatea de a fi primul magazin al mărcii în Europa de Est.

Ieșind în evidență prin colecțiile sale elegante, de calitate, trendy, pline de culoare si inovatoare, KİP începe o nouă perioadă pentru moda destinată bărbaților în România. Irmărind crearea experienței perfecte pentru clienții săi, KİP se distinge prin țesăturile sale de calitate, precum și prin modelele deosebite și inovatoare pe care le-a dezvoltat.

Urmărind tendințele în cel mai bun mod posibil și aducând la un loc moda și calitatea pentru clienții săi, precum și cele mai bune prețuri și experiențe de shopping, KİP oferă o colecție vastă, de la costume la jachete, de la tricotaje la pantaloni și accesorii.

Făcând primul pas pentru dezvoltarea brandului în Europa de Est odată cu deschiderea noului magazin, KİP își propune să deschidă în total 8 magazine în România până în anul 2023.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod